Now On Air

Μπρικ ‘ in the wall

17:00 19:00


Upcoming

Καψούρ d’ Αmour

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά θα βρω ένα τραγούδι

22:00 24:00Πρόγραμμα Εβδομάδας


Choose a day


Music Vibrations

12:00Δευτερα

12:00Δευτερα

Κάθε Δευτέρα στις 12 ανεβάζουμε τη διάθεση σας με ένα μονόωρο live mix από τον Dj Matko!

Learn more

CringeFest

13:00Δευτερα

13:00Δευτερα

Υψηλά ενοίκια,τρελοί άνθρωποι, αγχωτική σχολή,κάρτες λεωφορείων,σχόλια απορρήτου,είναι πράγματα που μας δίνουν ερεθίσματα να είμαστε ειρωνικοί. Πολυθεματική εκπομπή λοιπόν,κάθε εβδομάδα και πιο παράξενη.

Learn more

4 Εποχές

14:00Δευτερα

14:00Δευτερα

4 Εποχές ,4 διαφορετικά άτομα,4 διαφορετικές προσωπικότητες.Όπου παρέα με εσάς θα συνδυάσουν τα 4 διαφορετικά στυλ τους σε αυτή την ξεχωριστή εκπομπή .Συντονιστείτε... !!

Learn more

Μυρίζει Τυρί

15:00Δευτερα

15:00Δευτερα

Αφιερώματα σε μουσικά ρεύματα , και καλλιτέχνες

Learn more

Μπρικ ‘ in the wall

17:00Δευτερα

17:00Δευτερα

Η θεματική εκπομπή που σας ταξιδεύει υπό το πρίσμα της ροκ, σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια, κάθε Δευτέρα 17:00 - 19:00! Ελάτε στη παρέα μας, για ένα δίωρο γεμάτο με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καλεσμένους έκπληξη, επικαιρότητα, κακό χιούμορ και... πολλή μουσική!

Learn more

20:00Δευτερα

Η επιστροφή της λιγότερο ενημερωτικής αθλητικής εκπομπής του ραδιοφώνου. 

Learn more

Καψούρ d’ Αmour

22:00Δευτερα

22:00Δευτερα

Αν κάποιος σου αφιερώσει ένα τραγούδι άκουσέ το προσεχτικά... Ίσως είναι όλα αυτά που αισθάνεται για εσένα! Κάθε Δευτέρα συντροφιά με τις πιο όμορφες, ερωτικές και νοσταλγικές μουσικές καθώς και τις δικές σας επιλογές και αφιερώσεις. Ας μιλήσουν τα τραγούδια και σήμερα λοιπόν, σας περιμένουμε στην παρέα μας μαζί με Γιώργη Χαιρέτη, Γιώργο Ξυδάκη και Γιώργο Σφυρή.

Learn more

B side

13:00Τριτη

13:00Τριτη

Μια ώρα, δύο παρουσιαστές (συνήθως) και μια θεματική εκπομπή μονίμως εκτός θέματος

Learn more

Κοπίτες

14:00Τριτη

14:00Τριτη

[...]

Learn more

GolDem Show

15:00Τριτη

15:00Τριτη

Πόσοι από εμάς χορεύαμε στους ρυθμούς των Black Eyed Peas? Πόσοι πιστεύαμε ότι βιώνουμε την απόλυτη ερωτική απογοήτευση, ακούγοντας Justin Timberlake? Πόσοι κοπανιόμασταν μπροστά στο καθρέφτη παρέα με τη Britney? Plus...πόσοι θέλουμε να ακούσουμε& να κάνουμε πλήρη σχολιασμό για GNTM και MyStR? Έεεελα τώρα,ξέρουμε ότι είσαι δικός μας. Κάθε Tετάρτη, όλοι συντονισμένοι στο πιο GOLDEM Show του κόσμου! *throwing gold confetti in the air*

Learn more

Stereopaths

17:00Τριτη

17:00Τριτη

Υλικά : 1) 4 Διαφορετικές προσωπικότητες 2) 4 Διαφορετικά μουσικά ακούσματα 3) 3 μικρόφωνα 4) μια κονσόλα 5) πολλές συνεντεύξεις 6) χαλαρή διάθεση 7) πολύ όρεξη Εκτέλεση : Ανακατεύουμε καλά... Ανυπομονείς; Να δεις αν θα πετύχει η συνταγή... Μην νομίζεις κι εμείς για αυτό σε προκαλούμε να συντονιστείς κάθε Τρίτη στις 17.00-19.00!!

Learn more

19:00Τριτη

Ερωτικοί, διασκεδαστικοί, επικοινωνιακοί.. Οι Μουσικοί Καβαλάρηδες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μαζί τους κουβαλάνε πολλών ειδών γούστα! Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή 16:00 με 18:00 🎶 🎶

Learn more

21:00Τριτη

[...]

Learn more

23:00Τριτη

Τι συμβαίνει όταν ο δρόμος τεσσάρων περιπλανώμενων βάρδων διασταυρώνεται; Κόσμος μαζεύεται γύρω από τη φωτιά, τα βαρέλια ανοίγουν, μουσική αρχίζει να παίζει και ιστορίες ανθρώπων και γεγονότων ακούγονται. Ιστορίες για μέρη φανταστικά μα και αληθινά, για ανθρώπους ηρωικούς μα και σκοτεινούς, για πηγές ελπίδας και έμπνευσης. Κάθισε, λοιπόν, και 'συ γύρω από τη φωτιά και άσε μας να σου πούμε μία ιστορία.. 4 βαρδοι λένε ιστορίες, αληθινές(μπορει και οχι) υπό την ανάλογη μουσική υπόκρουση

Learn more

Music is my Medicine

12:00Τεταρτη

12:00Τεταρτη

Ελάτε στην παρέα μας κάθε Τετάρτη στις 12:00 για μία ώρα με dj sets από τον dj Caneb ,τον dj Cephei αλλά και άλλους djs της πόλης και του ραδιοφώνου μας. Υ.Γ. Strictly Dance Music!

Learn more

4 and a half men

13:00Τεταρτη

13:00Τεταρτη

Μια δεμένη παρέα με πολύ όρεξη και καλή διάθεση που κατέφτασε να σας χαλαρώσει!

Learn more

Planet of Bunny

15:00Τεταρτη

15:00Τεταρτη

Μια ώρα απολαυστικής ροκ μουσικής κάθε εβδομάδα... prepare to be amazed!

Learn more

Post ‘n’ Indie Feelings

16:00Τεταρτη

16:00Τεταρτη

Μια εναλλακτική εκπομπή, άλλες φορες χαλαρωτική, άλλες ξέγνοιαστη και άλλες καταθλιπτική (τις περισσότερες ίσως...)

Learn more

Αντώνη… πονάς?

18:00Τεταρτη

18:00Τεταρτη

Η εκπομπή αφορά όλους, δεν έχει περιορισμό στο είδος που θα ακούγεται. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους.

Learn more

Men in Greek

20:00Τεταρτη

20:00Τεταρτη

Οι Men In Greek κάθε Τετάρτη, για 3η χρονιά, θα σας κρατάνε συντροφιά με πλούσιο ρεπερτόριο Ελληνικής μουσικής. Μουσικές επιλογές κάθε είδους με προτεραιότητα τις δικές σας, θα γεμίζουν ένα όμορφο δίωρο, με μοναδικές μουσικές θεματικές και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε στην παρέα μας 8-10 μ.μ. κάθε Τετάρτη.

Learn more

Trashpartuc

22:00Τεταρτη

22:00Τεταρτη

Τι καλύτερο από ένα διάλειμμα γεμάτο τρασίλες ;! Ξέχνα την καθημερινότητα και ταξίδεψε μαζί μας πίσω στον χρόνο σε ρυθμούς 90's και 00's . Εσύ πόσο trash αντέχεις ;

Learn more

Groovy Sessions

10:00Πεμπτη

10:00Πεμπτη

Αυτό θα κάνουμε και μαζί σας σε αυτή τη μία ώρα που θα είμαστε μαζί. Θα περιηγηθούμε παρέα με διάφορες μουσικές επιλογές για να ανακαλύψουμε την πραγματική έννοια του Groove, και θα καταλήγουμε κάθε φορά σε ένα μουσικό αφιέρωμα για έναν καλλιτέχνη "έκπληξη". Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα, τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες, καθώς Πέμπτη και ανανέωση στις αίθουσες, ενώ δεν θα παραλείψουμε να σας μεταδώσουμε την άχρηστη και την καλή πληροφορία της εβδομάδας! Groovy Sessions του Ράδιο Ένταση, παρέα με τους Γιώργο Αγορίτση και Δημήτρη Μουστάκη.

Learn more

12:00Πεμπτη

[...]

Learn more

Podcast n Chill

14:00Πεμπτη

14:00Πεμπτη

Θέματα που όλους μας απασχολούν, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, λίγο -έως πολυ- πιο βαθιά από αυτά μιας καθημερινής συζήτησης.

Learn more

Lost Note

16:00Πεμπτη

16:00Πεμπτη

Στο Lost Note ανακαλύπτουμε κάθε εβδομάδα νέα μουσική του παρελθόντος και του σήμερα.

Learn more

Chilli ΚΑΦΕΝΕΙΟ

17:00Πεμπτη

17:00Πεμπτη

ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ Π.Κ

Learn more

Passive Aggressive

18:00Πεμπτη

18:00Πεμπτη

Παθητικά επιθετικές αλλά με φιλικό mood. ​​Επιζητούν ακροατές και προσπαθούν να γίνουν φίλες με τα social media. Η μουσική κινείται σε ξένο ρεπερτόριο αλλά ουσιαστικά εξαρτάται από την διάθεσή τους. Τα σχόλια πέφτουν βροχή παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να προβάλουν ένα εναλλακτικό προφίλ.

Learn more

19:00Πεμπτη

Στα μικρόφωνα του Ράδιο Ένταση 4 κότες είδους gallus gallus domesticus, σχολιάζουν την καθημερινότητα, από την πολιτική ως τις σχέσεις, από την παγκοσμιοποίηση μέχρι τα ζώδια. Ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και πολυεπίπεδο ραδιοφωνικό show, με μουσικές κάθε είδους, κάθε Πέμπτη 19:00-21:00.

Learn more

Mad-House Radio Show

21:00Πεμπτη

21:00Πεμπτη

[...]

Learn more

SMUTCH

22:00Πεμπτη

22:00Πεμπτη

Απολαύστε την απόλυτη διέγερση με τις μουσικάρες τριών μονόκερων, μαζί με νέα της επικαιρότητας που κανείς ποτέ δεν ζήτησε και διαλόγους που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι παίρνουμε.

Learn more

Who let the dogs out?

15:00Παρασκευη

15:00Παρασκευη

Σκοπός μας να διασκεδάσουμε τους ακροατές μας και να έχουμε μια πολλή καλή αλληλεπίδραση ! Τα τραγούδια θα καθορίζονται είτε μέσω poll , είτε ανάλογα τα κέφια μας 😉

Learn more

Glittergang

17:00Παρασκευη

17:00Παρασκευη

[...]

Learn more

Μπουρνουζοπετσέτα

18:00Παρασκευη

18:00Παρασκευη

Βγήκες μόλις από το μπάνιο? Άπλωσε τη Μπουρνουζοπετσέτα σου και συντονίσου στην εκπομπή με διαφορετικό θέμα κάθε φορά που καλύπτει όλα τα γούστα!

Learn more

All Time Agrinio

20:00Παρασκευη

20:00Παρασκευη

Ζώδια και μουσική

Learn more

Tequiling Me Softly

22:00Παρασκευη

22:00Παρασκευη

Σκοπός της εκπομπής είναι να λιώσει το άγχος των παραγωγών και ακροατών. Ανάλογα με τη διάθεσή, ταξιδεύουμε με alternative, classic και soft μελωδίες ελληνικής και ξένης ροκ μουσικές. Μπες στη παρέα, πρότεινε τραγούδια και ονειρέψου μαζί μας.

Learn more

RANDOMNESS ΚΑΙ…FREDDO NES

13:00Σαββατο

13:00Σαββατο

Ελάτε μαζί μας στην καλύτερη πρωινή-μεσημεριανή εκπομπή του Σαββάτου!!!

Learn more

La casa de la melodia

15:00Σαββατο

15:00Σαββατο

Eπειδή τα πολλά λόγια είναι φτωχια(κι είμαστε ήδη φτωχοί.. φοιτητές εν έτη 2018 γαρ 😛 ) ας εστιάσουμε στο προκείμενο, είστε σπίτι και βαριέστε να πάτε για καφέ? θέλετε να κάνετε την καθαριότητα του σπιτιού με κέφι?έχετε κολλήσει στη κίνηση και το *μπιμπ*φαναρο δεν λέει να γίνει πράσινο? έχετε κουραστεί να ακούτε τα ίδια και τα ίδια? τότε παιδιά η λύση είναι μια: La casa de melodia.!. Θα μας βάλατε στα σπίτια σας και στα αυτοκίνητα σας και όπου άλλου θέλετε (χαχα) και εμείς θα σας το ξεπληρώσουμε με τις απίθανες μουσικές επιλογές μας( δεκτές και παραγγελιές φυσικά- αρκεί να συνάδουν με το ύφος της εκπομπής) η μουσική είναι τα ταξίδια των φτωχών, παιδια ετοιμάστε μπαγκάζια , παντού θα σας ταξιδέψουμε. Εντάξει είπαμε δεν θα πούμε πολλά και τελικά είπαμε αλλά δεν βαριέσαι μωρέ υγειά να 'χουμε.. Σας περιμένουμε οοολους μην μας στίσετε!!

Learn more

17:00Σαββατο

Για όσους μας γνωρίζουνε....ερχόμαστε πίσω με αστεία κατευθείαν από την κατάψυξη και μουσικές straight outta nowhere. Για όσους δεν μας γνωρίζετε...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Χαλαρή εκπομπή καναπέ (λίγο σαν τους επαναστάτες) με μουσικές επιρροές απο διάφορα είδη πετρωμάτων αλλά και εξαιρετικά μουσικά αφιερώματα (εντάξει δεν είμαστε και η Γερμανού). Η καρδούλα μας θρέφει επίσης, μία συμπάθεια για τις μπλε μελωδίες και όχι δεν ντρεπόμαστε να το δείξουμε. Τέλος, να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κονσέρβα...την βγάζουμε μόνο με καναπεδάκια και χαβιαρι(?!).

Learn more

Αλλιώτικος Νόμος

19:00Σαββατο

19:00Σαββατο

Η τρελοπαρέα του Αλλιώτικου Νόμου μέσω της μουσικής, του χιούμορ και της καλής διάθεσης, σας διασκεδάζει από τους έντονους ρυθμούς της μέρας σας.

Learn more

Οι Κακεντρεχείς

21:00Σαββατο

21:00Σαββατο

pod and cast

Learn more

ΕΝ ΔΡΑΣΗ

16:00Κυριακή

16:00Κυριακή

Οι εκπομπή θα αποτελείτε από 3 ατομα και σκοπο εχει την ψυχαγωγεια των ακροατων στον μεγιστο των δυνατοτητων μας. επιπλέον επιθυμούμε δια μεσου αυτης της δραστηριότητας να ερθουμε πιο κοντα στον φοιτητικο κοσμο του οποιου κατά κυριο λογο θα ειμαστε οι εκφραστες

Learn more

Partners In Crime

17:00Κυριακή

17:00Κυριακή

Ελπίζουμε με το δίωρο μας να σας κρατάμε συντροφιά ακούγοντας επιτυχίας του σήμερα και του χθες.

Learn more

ΚαψουροΡόκ

19:00Κυριακή

19:00Κυριακή

" Η εκπομπή μας υπόσχεται να ξεναγήσει τους αγαπητούς ακροατές σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια της ροκ, χαρντ ροκ, χέϊβι μέταλ και " καψουρορόκ " μουσικής σκηνής! "

Learn more

Unbalanced

21:00Κυριακή

21:00Κυριακή

Η πιο ανισόρροπη εκπομπή του ραδιοφώνου στα Χανιά! Σίγουρα θα συμφωνήσετε με κάποιον από τους διαφωνούντες και εξίσου σίγουρα θα έχετε περισσότερες απορίες στο τέλος της εκπομπής απ'όσες είχατε στην αρχή. Όταν η Αλίνα, ο Βασίλης, η Δέσποινα, ο Μιχάλης και η Έφη σταματήσουν να διαφωνούν τότε και οι Unbalanced θα έχουν κάνει το χρέος τους. Μέχρι τότε χρειάζονται την βοήθεια σας σε όλα τα ερωτικά θέματα που τους απασχολούν, αν θέλετε να βάλετε λίγο ένταση στην ζωή σας!

Learn more

Καβάλα στα FM

23:00Κυριακή

23:00Κυριακή

Podcast και αφιερώματα

Learn more

Τελευταία Άρθρα


0 4

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015,   Ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου, ιδρωμένος από την καλοκαιρινή ζέστη που δεν λέει να φύγει. Δεν είμαι καλά. Έδινα το μάθημα που χρωστούσα από πέρυσι και για ακόμα μια φορά δεν πήγε καλά. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν είμαι καλά. Ήταν και η Νάντια εκεί. Ένας […]

0 9

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ

24/7/2019  Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω έναν πιο «ελεύθερο λόγο», σαν αυτόν που από την πρώτη μέρα μου δόθηκε στο ραδιόφωνο. Από που να ξεκινήσω? Να ξεκινήσω ότι δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω τόσο το ράδιο! Και αυτό δεν οφείλεται στο ράδιο, αλλά στα άτομα μέσα σε αυτό. Πείτε με υπερβολικό αλλά από την πρώτη μέρα, […]

0 4

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί. Εγώ έχω βρεθεί εκεί, εσύ έχεις βρεθεί εκεί, ακόμα και το παιδί του γείτονα πρέπει να έχει βρεθεί εκεί. Γύρω σου ένας ατελείωτος λαβύρινθος από κόσμους, ιστορίες, κρυφά μηνύματα και απόψεις, όλα πλαισιωμένα από έντονα χρώματα, ταιριαστές ράχες, μεγάλα γράμματα και την χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούργιου. Εσύ, ένας μοναχικός άνθρωπος και […]


Ράδιο Ένταση 93.5 FM

Μουσική για όλα τα γούστα

Current track

Title

Artist